Julpoden

Veckans avsnitt är sextio minuter prat om jul från början till slut. Vi tipsar om julfavoriter och inte minst sista-minuten-maten, hur man tillagar den lenaste tomtegröten i ugn, hur man gravar laxen röd, vad man kan servera för vegetariskt på julbordet, vad Emil i Lönneberga bjöd fattighjonen på för korvar och så vidare. Och så säger vi god jul. Vi ses på andra sidan julmaten.

Receptlänkar
Långbakad risgrynsgröt
Den perfekta julskinkan
Senapssillen med pepparrot
Julsalladen med kål och pepparrot
Rika riddare med saffran och lingonmascarpone

One thought on “Julpoden

  1. […] Eftersom vi bor mitt en byggarbetsplats numera har julen inte riktigt flyttat in här. Julkort har vi inte skrivit, julklappar har vi inte köpt och julmat, ja den har vi inte riktigt börjat med ännu. Jag tror ni förstår, julen är liksom lite, lite för nära inpå. Veckans pod är därför en julklapp från mig och Johan till er som liksom mig känner att det börjar bli dags att ta tag i maten. 60 min sista-minuten-tips, här är dom. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>